Λίγα λόγια για εμάς

Η ίδρυση μας έγινε το 2019 μετά από κάποια χρόνια εμπειρίας με τα Ελληνικά φρούτα από πρώτο χέρι ως ιδιοκτήτες κτημάτων και με την ενασχόλησή μας με τον αγροτικό τομέα στα πρώτα μας βήματα. Έτσι, με αυτό το τρόπο μπορούμε να έχουμε εμπεριστατωμένη εικόνα για κάθε προϊόν που εμπορευόμαστε και διαθέτουμε στις αγορές μας.

Το κύριο αντικείμενο εργασιών μας είναι η αγορά προϊόντων που ανταποκρίνονται σε υψηλές προδιαγραφές όπου ύστερα από μια διαδικασία διαλογής, επεξεργασίας, τυποποίησης-συσκευασίας και ψύξης είναι έτοιμα για διάθεση σε όλο το κόσμο.

Οι τελικοί προορισμοί των προϊόντων μας είναι κυρίως αγορές του εξωτερικού, με ένα μέρος αυτών να διατίθεται και στην εγχώρια αγορά ανάλογα τις τρέχουσες ανάγκες και τη ζήτηση. Από την ίδρυση μέχρι σήμερα, κάθε χρόνο υπάρχει ανοδική πορεία τόσο στο κύκλο εργασιών όσο και στα παρεχόμενα είδη, τη κάλυψη πιο εξειδικευμένων αγορών και απαιτήσεων.

Ωστόσο διαθέτουμε και ένα μεγάλο δίκτυο εισαγωγής προϊόντων για τις περιπτώσεις όπου τα Ελληνικά προϊόντα είτε δεν βρίσκονται διαθέσιμα την περίοδο εκείνη, είτε υπάρχει ζήτηση για κάτι εισαγόμενο.

Στόχος μας να διευρύνουμε κι άλλο το δίκτυο συνεργατών τόσο εγχώρια όσο και σε άλλες χώρες του εξωτερικού διατηρώντας στο ακέραιο την άριστη ποιότητα και την άψογη εξυπηρέτηση των πελατών.

Είμαστε πιστοποιημένοι!